Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ ο Μπέιλ!

Έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ ο Μπέιλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται έτοιμος να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ, καθώς φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να πάει στην Κάρντιφ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ήταν εκτός του βασικού σχεδιασμού του Κάρλο Αντσελότι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αγωνιστικής ασυνέπειας και είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ αυτή η ομάδα θα είναι μεγάλη έκπληξη, καθώς ο διεθνής άσος είναι σ’ επαφές με την Κάρντιφ, η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Wales Online» ο 32χρονος Ουαλός σταρ σκέφτεται να ενταχθεί στην ομάδα της γενέτειρας του, με συμβόλαιο έξι μηνών, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τα τελικά του Μουντιάλ, που θα διεξαχθούν το χειμώνα στο Κατάρ.

Η Ουαλία νίκησε χθες με 1-0 την Ουκρανία και είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος της UEFA στο Μουντιάλ 2022. Αμέσως μετά το παγκόσμιο κύπελλο ο Μπέιλ αναμένεται ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024