Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί σφυρίζουν το Παναθηναϊκός – Λάρισα

Αυτοί σφυρίζουν το Παναθηναϊκός – Λάρισα

Διεθνείς διαιτητές, όπως ήταν λογικό, όρισε η ΚΕΔ/ΕΟΚ για το πέμπτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των play offs της Basket League, που θα δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς – Κάτι που είχε ζητήσει εγγράφως η θεσσαλική ΚΑΕ.

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα για τα ημιτελικά της Basket League ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (6/6) η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Οι Πράσινοι την ερχόμενη Τετάρτη (8/6) θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα στο 5ο παιχνίδι της σειράς και η νικήτρια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League, όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός, που απέκλεισε τον Προμηθέα.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, η ΕΟΚ/ΚΕΔ στο Game 5 του Τριφυλλιού με τους Θεσσαλούς (8/6, 19:30): όρισε τρεις διεθνείς ρέφερι και συγκεκριμένα τους Πέτρο Παπαπέτρου, Βασιλική Τσαρούχα και Γιάννη Μαλαμά.

Ο Παπαπέτρου είχε σφυρίξει στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, στο οποίο είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός, ενώ η Τσαρούχα ήταν στο δεύτερο ματς στη Θεσσαλία, στο οποίο η Λάρισα είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Αντίθετα αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα σφυρίξει στη σειρά ο Μαλαμάς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΚΑΕ Λάρισα είχε ζητήσει να οριστούν διεθνείς διαιτητές, με την ΚΕΔ/ΕΟΚ να κάνει αποδεκτό το αίτημά της και να ορίζει τους Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμά.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024