
Ντε Γιονγκ: Μου ταιριάζει περισσότερο το στιλ της Ολλανδίας από εκείνο της Μπαρτσελόνα
Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ δήλωσε μετά την εμφατική νίκη της Ολλανδίας επί του Βελγίου πως του ταιριάζει περισσότερο ο τρόπος παιχνιδιού της εθνικής ομάδας της πατρίδας του από εκείνον της Μπαρτσελόνα
Η Ολλανδία σκόρπισε με 4-1 το Βέλγιο, ξεκινώντας με εμφατικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο φετινό Nations League, με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση, δίνοντας μάλιστα την ασίστ στο πρώτο γκολ των Οράνιε στο 40ό λεπτό.
Ο 25χρονος άσος δέχτηκε έντονη κριτική τη φετινή σεζόν για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ότι το στιλ της εθνικής Ολλανδίας τού ταιριάζει περισσότερο από εκείνο των Καταλανών.
«Παίζω πολύ διαφορετικά εδώ απ’ ό,τι στην Μπαρτσελόνα. Νομίζω μού ταιριάζει περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOS.
Τη φετινή σεζόν ο Φρένκι Ντε Γιονγκ κατέγραψε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μετρώντας 4 γκολ και 5 ασίστ.
- Λίβανος – Ισραήλ: Νέες συνομιλίες θα φιλοξενήσουν οι ΗΠΑ την Πέμπτη
- Βραζιλία: Σχεδόν 200 τουρίστες επισκέφθηκαν φαβέλα για το ηλιοβασίλεμα και έπεσαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς



