
Φωτιά στη Βούλα: Άνοιξε σχολείο για τη φιλοξενία των κατοίκων του Πανοράματος
Κάτοικοι θα φιλοξενηθούν στις αίθουσες
Την εντολή ν’ ανοίξει το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας έδωσε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, προκειμένου να φιλοξενηθούν στις αίθουσες όσοι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναγκαστεί να εκκενώσουν τις κατοικίες τους.
Η φωτιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από την ‘Ανω Γλυφάδα, έχει μπει στο Πανόραμα της ‘Ανω Βούλας, όπου είχε δοθεί έγκαιρα εντολή εκκένωσης, ενώ στάλθηκε και μήνυμα με την υπηρεσία του 112.
Ο άνεμος είναι ισχυρός και ήδη έχουν καεί άλση και παρκάκια μέσα στο Πανόραμα, υπάρχουν φθορές εξωτερικά σε σπίτια και σ’ ένα εξ αυτών η φωτιά μπήκε και στο εσωτερικό του, με την Πυροσβεστική να σπεύδει για την κατάσβεση και για να μην επεκταθεί στις γύρω κατοικίες.
Μαζί με την εθελοντική ομάδα ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος έχει ανέβει στο βορεινό κομμάτι του Δήμου Γλυφάδας μαζί με τους εθελοντές του Ελληνικού – Αργυρούπολης.
- Γουίλεμ Νταφόε: «Δεν με έχει ενοχλήσει που δεν έχω λάβει Όσκαρ»
- Επισιτισμός – Τουρισμός: 24ωρη απεργία στις 24 Ιουνίου από την ΠΟΕΕΤ – Τα αιτήματα
- Σύμβαση για την αποκατάσταση του Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου
- Ναρκωτικά και «δανεικά ζώα» λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι περιλαμβάνει η δικογραφία για τις συλλήψεις στην Κρήτη
- Κοζάνη: Εξαφανίστηκε 15χρονος από δομή ασυνόδευτων ανηλίκων
- Με Μπλε Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Μάιο – Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο

