
Βοιωτία: Άγριο έγκλημα για οικονομικές διαφορές – Νεκρός 45χρονος
Δράστης και θύμα Πακιστανικής καταγωγής διέμεναν στο ίδιο σπίτι
Σοκ στη Βοιωτία από το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 45χρονο.
Δράστης και θύμα Πακιστανικής καταγωγής διέμεναν στο ίδιο σπίτι στα Λεύκτρα Βοιωτίας, μαζί με άλλους ομοεθνείς τους.
Σύμφωνα με το tvstar.gr το θύμα μεσολαβούσε στους κατοίκους της περιοχής και έκλεινε τα μεροκάματα για τους συμπατριώτες του. Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν για οικονομικής φύσεως διαφορές και ο 40χρονος δράστης πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σπίτι, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Ο δράστης δεν είχε απομακρυνθεί από τον τόπο που εγκλήματος και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν λίγο αργότερα.
Με την δικογραφία που έχουν σχηματίσει σε βάρος του οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος
- Πέντε νέα κοινά αμυντικά έργα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Aπό drones έως αντιπυραυλικά
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δράστης τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό με τα γκαζάκια στην πυλωτή – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οι ενδεκάδες στο Αυστραλία – Αίγυπτος: Βασικός ο Σαλάχ (pics)





