Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει γυμνή στην παραλία και... υπόσχεται να σας φτιάξει το βράδυ

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει γυμνή στην παραλία και… υπόσχεται να σας φτιάξει το βράδυ

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η καλλονή που επιβιώνει στον Άγιο Δομήνικο, με πολλά νεύρα και πολλά παράπονα… αλλά είναι έτοιμη για τελικό! Η Βρισηίδα, εστεμμένη γαρ, είναι από τις «φλογερές» γυναίκες που όλοι αναζητούν να θαυμάσουν… και πριν μπει στο ριάλιτι, οι λογαριασμοί της «έβαζαν» φωτιά στα όνειρα πολλών αρσενικών, που απλά ξεχνούσαν να… απομακρυνθούν από το […]

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η καλλονή που επιβιώνει στον Άγιο Δομήνικο, με πολλά νεύρα και πολλά παράπονα… αλλά είναι έτοιμη για τελικό!

Η Βρισηίδα, εστεμμένη γαρ, είναι από τις «φλογερές» γυναίκες που όλοι αναζητούν να θαυμάσουν… και πριν μπει στο ριάλιτι, οι λογαριασμοί της «έβαζαν» φωτιά στα όνειρα πολλών αρσενικών, που απλά ξεχνούσαν να… απομακρυνθούν από το «προφίλ» της.

Το καλλίγραμμο μοντέλο, με τα εντυπωσιακά προσόντα, ξεσήκωνε τα πλήθη των θαυμαστών της, με καυτές φωτογραφίες και πικάντικες πόζες που «ζάλιζαν», κάτι που προφανώς γνωρίζει και η παραγωγή του ριάλιτι και δίνει τον «δικό της αγώνα» για να πετύχει την εντυπωσιακή καλλονή σε… κατάλληλο πλάνο!

Είπαμε, η εκρηκτική καλλονή εξελίχθηκε σε φαβορί παρά τις περί του αντιθέτου αρχικές προγνώσεις τώρα αυτό που μένει για να «συνέλθουν» όσοι δεν μπορούν να τη θαυμάσουν τηλεοπτικά είναι να επιστρέψει διαδικτυακά και να χαρίσει μερικές μοναδικές και αξέχαστες στιγμές όπως στο παρελθόν… όπου μάλλον προετοιμαζόταν για το ριάλιτι… καθώς η γυμνή φωτογραφία της αποδείχθηκε προφητική!

Δείτε γιατί…

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024