
Σία Κοσιώνη: Με σπάνια φωτογραφία από το 1998 στέλνει μήνυμα στους μαθητές για τις Πανελλήνιες
Η Σία Κοσιώνη, με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων έκανε και εκείνη ένα… throwback από την εποχή που έδωσε Πανελλήνιες.
Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου και όλοι θυμήθηκαν τις δικές του εμπειρίες
Η Σία Κοσιώνη, με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων έκανε και εκείνη ένα… throwback από την εποχή που έδωσε Πανελλήνιες.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μακρινό 1998, όπου διάβαζε ανελλιπώς για τις εξετάσεις της, στέλνοντας μήνυμα στους μαθητές που περνούν αυτή την περίοδο την ίδια διαδικασία.
«Αυτή είμαι εγώ το 1998. Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη πάνω από το γκρι βιβλίο της ιστορίας γιατί προφανώς κάποια απόστροφο θα είχα ξεχάσει να παπαγαλίσω σωστά και θα το είχα πάρει πάλι από την αρχή. Στα παιδιά που δίνουν αυτές τις μέρες Πανελλήνιες, καλή επιτυχία και ηρεμία. Έχω χάσει πάρα πολλές αποστρόφους έκτοτε και όλα καλά!» έγραψε η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε την ανάρτηση
- Δύο ακόμα συνταγές για σπιτικό παγωτό
- ΠΟΥ: Νέες οδηγίες πρόληψης και καθυστέρησης της άνοιας
- Λιονέλ Μέσι: Ο παίκτης του αιώνα – Όλα τα ρεκόρ (pics, vids)
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ολοκληρώνεται σήμερα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων
- Φωτιά σε επιχείρηση στο Μενίδι – Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Λεωφόρου Δημοκρατίας
- Έξι ιδέες για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια






