Ρεζερβέ είναι το μαγαζί που θα εμφανιστεί στην Μύκονο, η Ελένη Φουρέιρα, αφού απ’ ότι φαίνεται οι… τσουχτερές τιμές δεν επηρεάζουν τους επισκέπτες του νησιού.
Η προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Μύκονο, είναι η πρώτη μεγάλη στο νησί για το καλοκαίρι και ήδη το cabaret restaurant Lio, στο οποίο αναμένεται να εμφανιστεί είναι sold out.
Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, η χρέωση ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια φτάνει τα 1.000 ευρώ ενώ στα πιο πίσω η τιμή κατεβαίνει… στα €500.
Ωστόσο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι τιμές αυτές δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για όσους επισκέπτονται το νησί των ανέμων.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.