
Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του»
«Σήμερα είδε από κοντά το έργο της κυβέρνησης στη μείωση και διαχείριση των ροών, την οργάνωση των καταυλισμών, τη μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά και την αποσυμφόρηση της ακριτικής Ελλάδας», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στην επίσκεψη Τσίπρα στη Μυτιλήνη.
Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη, ειδικά σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Ο κ. Τσίπρας, στην περίοδο της πρωθυπουργίας του, διαχειρίστηκε το μεταναστευτικό ζήτημα καταστροφικά. Δέσμιος αφελών ιδεοληψιών, προέβη σε μια σειρά ολέθριων πειραματισμών σε βάρος τόσο των τοπικών κοινωνιών όσο και των μεταναστών», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.
Και προσέθεσε: «Σήμερα είδε από κοντά το έργο της κυβέρνησης στη μείωση και διαχείριση των ροών, την οργάνωση των καταυλισμών, τη μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά και την αποσυμφόρηση της ακριτικής Ελλάδας. Μια πολιτική, που βασίζεται σε υποδομές που γίνονται με διεθνείς διαγωνισμούς και όχι απευθείας αναθέσεις, όπως προέβλεπαν οι διατάξεις που η κυβέρνησή του είχε θεσμοθετήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος .
«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του. Όφειλε τουλάχιστον να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους κατοίκους της Λέσβου», ανέφερε καταληκτικά ο Γιάννης Οικονόμου.
- Η Μπέτις θα παίξει στο επόμενο Champions League και το πανηγύρισε με… Μίστερ Μπιν! (pic)
- Φαίη Σκορδά: Η τρυφερή δήλωση για την Κατερίνα Καινούργιου
- To ChatGPT κατηγορούμενο για τον θάνατο νέου από συνδυασμό ναρκωτικών – Αγωγή στην OpenAI
- Υπουργείο Παιδείας: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
- Χανταϊός: Περίπου 20 Βρετανοί πρώην επιβάτες του MV Hondius θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο
- Λήξη συναγερμού για το ύποπτο σακίδιο που βρέθηκε στη ΓΑΔΑ – Ανοιξε ο δρόμος