Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη:  «Η φερόμενη ως υπαίτιος ήταν στο πάρτι με την Μπίκα» λέει ο δικηγόρος Αλεξόπουλος

Θεσσαλονίκη: «Η φερόμενη ως υπαίτιος ήταν στο πάρτι με την Μπίκα» λέει ο δικηγόρος Αλεξόπουλος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, η γυναίκα που φέρεται πως έχει άμεση εμπλοκή με τους λόγους που οδήγησαν στην αυτοχειρία στη Θεσσαλονίκη φέρεται να συνδέεται με την Γεωργία Μπίκα

Ο δικηγόρος ο οποίος κατονομάστηκε από τον αυτόχειρα γυμναστή, στη Θεσσαλονίκη, στο τελευταίο του σημείωμα, μίλησε σήμερα Πέμπτη για την υπόθεση.

Ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος χαρακτήρισε «απορίας άξιον» το πώς «ένας άνθρωπος φτάνει στην τελευταία δήλωσή του θέλοντας να περιγράψει το τοξικό περιβάλλον που τον οδήγησε σε αυτήν την συμπεριφορά, να κατονομάζει πρόσωπα».

Τα συμπεράσματα

Ο νομικός, ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης των καταγγελλόμενων από τη Γεωργία Μπίκα ως βιαστές της, εκτίμησε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι, το σημείωμα του 50χρονου καταδεικνύει δύο πράγματα.

Αφενός «την ύπαρξη αξιόποινων πράξεων που οδήγησαν στην αυτοκτονία» και δεύτερον ότι, «το άτομο που φέρεται να κατονομάζεται ως υπαίτιο, συμμετείχε στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, όπου καταγγέλλεται ότι βιάστηκε η Γεωργία Μπίκα».

Είπε πάντως πως, η υπόθεση αναδεικνύει τους κανόνες δεοντολογίας για το πώς πρέπει να προσεγγίζεται πληροφορία που μπορεί να είναι και ψευδής, αλλά να διαδοθεί και να σπιλωθούν υπολήψεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024