
Πανελλαδικές 2022: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ με Νέα Ελληνικά
Αύριο, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι εξετάζονται στα Νέα Ελληνικά.
Αύριο, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.
Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.
Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.
Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.
Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.
- Σύρος: Δεν ασκήθηκαν διώξεις για τη δολοφονία της 42χρονης – Εισαγγελική εντολή για αναπαράσταση των γεγονότων
- Επίσημα στον Άρη ο Βασίλης Τολιόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2030
- Διακοπή της κυκλοφορίας του Προαστιακού λόγω κακοκαιρίας
- Καταιγίδα και κεραυνοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- LIVE: Αντβέρπ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για τη φιλική αναμέτρηση με την Αντβέρπ


