Χωρίς τέλος μοιάζουν πλέον οι αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα, οι οποίες έχουν βάλει φωτιά στις τσέπες των οδηγών.
Οι νέες αυξήσεις έρχονται σήμερα στις τιμές των καυσίμων, με την τιμή της αμόλυβδης να σπάει κάθε ρεκόρ.
Οι υψηλότερες τιμές παρατηρούνται:
Άνδρος, 2,49 €/L
Τήνος, 2,499 €/L
Πάρος, 2,56 €/L
Μύκονος, 2,569 €/L
Αμοργός, 2,60 €/L
Μήλος, 2,66 €/L
Κως, 2,489 €/L
Κάρπαθος, 2,495 €/L
Ρόδος, 2,498 €/L
Καστελόριζο, 2,519 €/L
Κάλυμνος, 2,590 €/L
Μιλώντας στο MEGA, o Θέμης Κιουρτζής, πρόεδρος βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως σήμερα η διυλιστηριακή τιμή διαμορφώνεται στα 2,20 ευρώ, αύξηση ρεκόρ που αναμένεται να φτάσει στις αντλίες.
«Στην αμόλυβδη θα έχουμε ραγδαία αύξηση στις τιμές των πρατηρίων. Ο πρατηριούχος θα αγοράσει πάνω από 2,25 ευρώ τη βενζίνη».
Σύμφωνα με τον κ. Κιουρτζή, μπορεί τα 3 ευρώ το λίτρο να είναι ένα πολύ μακρινό σενάριο, ωστόσο «η τιμή θα ξεπεράσει σύντομα τα 2,40/ λίτρο στις αστικές περιοχές».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας