![Ρόδος: Εντυπωσιακό θέαμα με τα έξι κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2022/06/be12f605252e84d18997c4ddaca33edf.jpg)
Ρόδος: Εντυπωσιακό θέαμα με τα έξι κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι [εικόνες]
Πότε αναμένονται να κορυφωθούν οι αφίξεις στο νησί
Έκπληκτοι έμεινα όσοι βρέθηκαν χθες στο λιμάνι της Ρόδου, μπροστά στη θέα έξι κρουαζιερόπλοιων.
Πρόκειται για τα “Norwegian Jade”, “Celestyal Crystal”, “Celebrity Edge”, “Seadream II”, “Seven Seas Explorer” και “Crown Iris”, τα οποία μεταφέρουν 5.324 επισκέπτες και 3.000 μέλη πληρώματος.
Συνολικά τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου, σύμφωνα με το rodiaki.gr, κατέπλευσαν 66 κρουαζιερόπλοια ενώ τον μήνα Ιούνιο αναμένεται να φτάσουν 56 κρουαζιερόπλοια που θα μεταφέρουν κυρίως Ισραηλινούς τουρίστες.
Στα μέσα του μήνα η μεγαλύτερη κίνηση
Η μεγαλύτερη κίνηση θα σημειωθεί στις 9, στις 14 και στις 21 του μήνα, καθώς θα βρίσκονται στο λιμάνι καθεμία από αυτές τις μέρες, τέσσερα κρουαζιερόπλοια.
Σημειώνεται ότι ο υψηλός αριθμός κρουαζιερόπλοιων οδηγεί και σε αυξημένη τουριστική κίνηση στο κέντρο και τη Μεσαιωνική Πόλη, καθώς οι επιβάτες πραγματοποιούν καθημερινά εκδρομές, βόλτες και περιηγήσεις.
Δείτε φωτογραφίες από το rodiaki.gr:
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της 17Ν
- Τι είπε ο Κέντρικ Ναν στον Χόρτον-Τάκερ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Με στοίχειωσε» – Το σχόλιο του Άαρον Σπέλινγκ στην Τζόαν Κόλινς για τον ρόλο της στη Δυναστεία
- Θρίλερ στα Χανιά: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη – Τι ερευνούν οι αρχές
- Κικίλιας από Χαλκίδα: Μεταφέρουμε το εμπορικό λιμάνι και ενισχύουμε την τοπική οικονομία
- Adecco: Μόλις το 6% είναι έτοιμο για τις αλλαγές που φέρνει η AI στην εργασία

