Δίκη Λιγνάδη: Ένταση έξω από το δικαστήριο ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και δημοσιογράφους
Δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι ο δικηγόρος τους έβρισε
Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη με τον μάρτυρα Ν.Σ. να καταθέτει σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.
Πριν λίγη ώρα έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών υπήρξε ένταση ανάμεσα στον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη Αλέξη Κούγια και σε δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος Μπέσσυ Αντωνάκη στο Πρωινό τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι ο Αλέξης Κούγιας τις έβρισε μπροστά σε άλλους δημοσιογράφους.
Οι δημοσιογράφοι μάλιστα, ζήτησαν να περάσει ο Αλέξης Κούγιας από αυτόφωρο. Η δημοσιογράφος του Πρωινού άκουσε και εκείνοι τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ωστόσο δεν ήταν μπροστά σε όλο το περιστατικό και δεν ξέρει τι προηγήθηκε. Πάντως όπως ανέφερε το συμβάν δεν έχει καταγραφεί από κάμερα.
Δείτε το βίντεο
- ΑΠΘ: Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια – «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
- «Σειρήνες» από το Ολντ Τράφορντ καλούν τον ΜακΆλιστερ
- Ιράν: Η Τεχεράνη πιστεύει ότι η θέση των ΗΠΑ στο ζήτημα των πυρηνικών έχει γίνει πιο «ρεαλιστική»
- Στο έλεος της κακοκαιρίας Χίος, Λήμνος και Κατάκολο – Ζημιές και προβλήματα σε πολλές περιοχές
- Στη Βουλή η ΚΕΔΕ: Στρατηγικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας
- Σκόπελος: Αυτό το ελληνικό νησί είναι μεταξύ των κορυφαίων προορισμών του κόσμου για «slow travel»


