
«Σεισμός» στην ελληνική τηλεόραση: Επιστρέφει ριάλιτι που… όλοι θεωρούσαν τελειωμένο
Πολύ σκληρό για να πεθάνει...
Μπορεί καλά καλά να μην έχει προλάβει να τελειώσει η φετινή σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουν την επόμενη.
Ανάμεσα σε αυτά και ο Alpha, ο οποίος καλείται να πάρει αποφάσεις για το The Bachelor.
Και παρά το γεγονός ότι κοινό και κριτικοί είχαν αντιδράσει όταν αρχικά έμαθαν πως 20 κοπέλες είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί προκειμένου να διεκδικήσουν έναν άγνωστο εργένη τελικά… το εν λόγω ριάλιτι αποδεικνύεται πολύ σκληρό για να πεθάνει!
Εκτός από τηλεθέαση οι δύο σεζόν του Bachelor χάρισαν στο κανάλι πολλές διακρίσεις κυρίως για το περιεχόμενο που ανέβαζε το τμήμα μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τι θα γίνει με τη νέα σεζόν του The Bachelor
Όπως λοιπόν αναφέρεται στο νέο τεύχος «Tivi Σίριαλ» που κυκλοφορεί αύριο, Πέμπτη, σε όλα τα περίπτερα, το The Bachelor πρόκειται να βρίσκεται ανάμεσα στα 15 (!) συνολικά ριάλιτι που θα έρθουν στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβρη και μετά και σίγουρα θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό καθώς στην Ελλάδα έρχεται και το Love Island!
Το μόνο που έμεινε είναι να βρούμε και τον νέο εργένη!
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του






