
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο «Πρωινό» – Η εξήγηση των παρουσιαστών
Δείτε όσα είπαν στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Στο θέμα που προέκυψε χθες, Τρίτη, με το τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό» αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας.
«Καλώς ήρθατε στο Πρωινό! Σήμερα είναι Τετάρτη, ελπίζω να καταφέρουμε να την βγάλουμε όλη την εκπομπή και να μη γίνει η περιβόητη φάρσα με την βόμβα. Εντάξει, τι να κάνουμε τώρα. Το ξέραμε ότι δεν είχε βόμβα αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να πάρουν τα μέτρα τους» είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η εκπομπή ολοκληρώθηκε άρον άρον, μια ώρα πριν το προγραμματισμένο φινάλε της, καθώς οι παρουσιαστές ενώ βρίσκονταν στον «αέρα» ενημερώθηκαν πως υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα.
Οι συντελεστές της εκπομπής ενημέρωσαν το τηλεοπτικό κοινό, το πρόγραμμα διακόπηκε και δεν επέστρεψε ποτέ καθώς έπρεπε να γίνει η απαραίτητη έρευνα. «Συγγνώμη Ελένη πρέπει να σε διακόψω», είπε ο παρουσιαστής ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξήγησε:
«Θα πάμε σε ένα θέμα τώρα αλλά υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσουμε γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα. Υπάρχει μια σχετική έρευνα, μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει ή να μην επιστρέψει και καθόλου».
«Να δούμε τι έχει συμβεί» είπε εμφανώς αναστατωμένη η Φαίη Σκορδά.
Τέλος καλό, όλα καλά!
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων





