Τουρκία: Αντικλεπτικά σε γάλα και τυρί στα σούπερ μάρκετ
Οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης είναι στα ύψη
Εικόνες με αντικλεπτικά σε βασικά προϊόντα έρχονται από τα σούπερ μάρκετ της Τουρκίας.
Οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης είναι στα ύψη και οι επιχειρήσεις φοβούνται για κλοπές, από τη στιγμή που ο κόσμος δυσκολεύεται να ψωνίσει.
Σοκ προκαλεί μάλιστα μια είδηση, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, καθώς στα σούπερ μάρκετ προσπαθούν να αποτρέψουν τις πιθανές κλοπές βάζοντας αντικλεπτικά στα προϊόντα.
Συγκεκριμένα, έβαλαν αντικλεπτικά στο γάλα και στο τυρί. Στο παρελθόν αντικλεπτικά υπήρχαν στα αλκοολούχα ποτά και πρόσφατα στο βρεφικό γάλα.
Ο βασικός μισθός στην Τουρκία αντιστοιχεί σε περίπου 215 ευρώ, ενώ το μπουκάλι γάλα υπολογίζεται στα 2 ευρώ περίπου.
Παράλληλα, και σε άλλα προϊόντα το κόστος παρασκευής τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να σκέφτονται να αλλάξουν τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούν.
Για παράδειγμα, οι παραγωγοί σκέφτονται να βάζουν στον μπακλαβά καρύδι αντί για φιστίκι, καθώς είναι πανάκριβο.
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
- Επιμένει η κακοκαιρία Erminio: Καταιγίδες σε πέντε περιοχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
- Σκάνδαλο Μάντελσον – Έπσταϊν: Emails για επίσκεψη 15χρονης
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
- Μοριακές θεραπείες στοχεύουν στην αιτία των καρδιοπαθειών
- Το ιστορικό σχολείο που καταρρέει βουβά στην καρδιά της Αθήνας – «Εχω στείλει δεκάδες επιστολές για τα παράθυρα»
- Η Cardi B ξοδεύει χρήματα σε strip club και όχι σε τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442