Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολος ο Μασούρας για Β. Ιρλανδία, τι δοκίμασε ο Πογέτ (vid)

Αμφίβολος ο Μασούρας για Β. Ιρλανδία, τι δοκίμασε ο Πογέτ (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Nations League με τη Β. Ιρλανδία είναι αμφίβολη.

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του Nations League κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, με τον Γιώργο Μασούρα να «πονοκεφαλιάζει» τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο άσος του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στην προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς στο Μπέλφαστ. Θυμίζουμε ότι η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (1/6, 11:00) για την πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας.

Όσο για τα όσα δοκίμασε ο Πογέτ, ο Ουρουγουανός τεχνικός πήγε σε 4-3-3 με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης. Στα βασικά του πλάνα έχει δοκιμάσει και τους Τσιμίκα – Χατζηδιάκο ως προς την άμυνα ενώ στις βασικές δοκιμές για δεξιά δεν ήταν ο Μπάλντοκ. Παρόλα αυτά ο Μπάλντοκ είναι μέσα στα φαβορί για βασικός.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024