Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση 43χρονος μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας
Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον άνω θώρακα και λαιμό.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το βράδυ βρέθηκε, σε χώρο μάντρας συγκέντρωσης οικοδομικών υλικών, όπου διέμενε μέσα σε πρόχειρο παράπηγμα στη Ρόδο, σοβαρά τραυματισμένος φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον άνω θώρακα και λαιμό.
Την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρόδου. Παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τραυματία Σ.Κ. 43 ετών βρήκε αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο ένας φίλος του, ο οποίος εργάζεται σε μάντρα οικοδομικών υλικών στη λεωφόρο Ρόδου-Καλλιθέας και επικοινώνησε με το 100 καλώντας αμέσως σε βοήθεια.
Ο 43χρονος μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 2024 YR4: Καθησυχαστική η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία – «Η Σελήνη είναι ασφαλής»
- Εγκλωβισμένος στο Κατάρ ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί (pic)
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πέτυχε ακόμα τους στόχους του στο Ιράν
- Ηνωμένο Βασίλειο: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Άννα δεν αντάλλαξαν φιλί στη λειτουργία της Κοινοπολιτείας
- Θεοδωρικάκος: Οι λόγοι που δεν μειώνει η κυβέρνηση τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και τον ΦΠΑ
- Κροατία – Ελλάδα 98-73: Δεύτερη ήττα για την Εθνική γυναικών στα προκριματικά του Eurobasket 2027 (vid)


