Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο τραγουδιστή Δάκη στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.
Το πρωί της Τρίτης έγινε η κηδεία του ερμηνευτή ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 79 ετών.
Βουβός πόνος, κλαμένα μάτια και απέραντη θλίψη για έναν καλλιτέχνη που είχε σπάνια ευγένεια και φωτεινό χαμόγελο.
Ο αιώνιος έφηβος, ο σπουδαίος τραγουδιστής με τις απίστευτες φωνητικές ικανότητες, τη γνώση ξένων γλωσσών αλλά και την καθαρότητα στο βλέμμα αγαπήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες και έμεινε χαραγμένος στις καρδιές όλων μας.
Στο τελευταίο χειροκρότημα στον Δάκη ήταν ο Πασχάλης με τη σύζυγό του, η Πωλίνα, η Ελπίδα, η Σόφη Ζαννίνου, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Κώστας Μπίγαλης, ο Νίκος Αποστολόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου, η Σοφία Βόσσου, ο Γιώργος Θεοφάνους και πολλοί άλλοι.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).