Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή σύλληψης ανήλικου που έβγαλε πεταλούδα για να κάνει story στο Instagram

Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή σύλληψης ανήλικου που έβγαλε πεταλούδα για να κάνει story στο Instagram

Ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από το χέρι και ταυτόχρονα κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο την Αμεση Δράση. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και τον συνέλαβαν

Το βίντεο-ντοκουμέντο με τον ανήλικο που παρενοχλεί δύο άλλους συνομήλικούς του με μαχαίρι και τελικά συνελήφθη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το Star δημοσίευσε το βίντεο από το περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο, όπου ανήλικος κρατώντας μαχαίρι απειλούσε συνομήλικους του. Στο σοκαριστικό βίντεο, τέσσερις ανήλικοι, τρία αγόρια και μία κοπέλα, φαίνεται να συζητούν στην άκρη του δρόμου.

Ο ένας απ’ αυτούς, ηλικίας 15 ετών, κρατάει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα. Κάνει επικίνδυνες κινήσεις, προς τους συνομήλικους του, σαν να προσπαθεί να μαχαιρώσει τον έναν εξ αυτών στο χέρι και στην πλάτη.

Για κακή του τύχη, μπροστά από το συμβάν περνούσε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ωστόσο, βλέποντας τα παιδιά να κινδυνεύουν από τον ανεγκέφαλο συνομήλικό τους, σταμάτησε και κατέβηκε από τη μηχανή. Ο αστυνομικός, πλησίασε τον ανήλικο και του ζήτησε να πετάξει το μαχαίρι. Ο 15χρονος με το δεξί του χέρι, το έβγαλε από την πίσω τσέπη που το είχε κρύψει όταν είδε τον άνδρα με τα πολιτικά να σταματάει και το πέταξε στο δρόμο.

Ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από το χέρι και ταυτόχρονα κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο την Αμεση Δράση. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και τον συνέλαβαν. Ο ανήλικος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι προμηθεύτηκε το μαχαίρι από μαγαζί προκειμένου να γυρίσει ένα βίντεο με μια επικίνδυνη πρόκληση και να το αναρτήσει στο TikTok.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024