Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 28χρονη Βραζιλιάνα -Εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών
Εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).
Μία 28χρονη Βραζιλιάνα, που είναι μοντέλο-χορεύτρια, συνελήφθη με ένταλμα, χθες, Δευτέρα 30 Μαϊου, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η αλλοδαπή, η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων, εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).
Το χρονικό
Στις 7 Φεβρουαρίου 2022 συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της Βραζιλιάνας, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Συγκατηγορούμενοι της 31χρονης ήταν η 28χρονη αλλοδαπή, καθώς και ένας 48χρονος Ελληνας. Η 28χρονη οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- ΑΕΚ – Προμηθέας 102-85: Παράσταση για ένα ρόλο και 9η σερί νίκη για την Ένωση
- «Δεν είμαστε μόνοι, είμαστε οι πρώτοι», λέει ο Σάντσεθ για την τολμηρή του στάση απέναντι στον Τραμπ
- Entire Scientific Board of Greece’s EODY Resigns
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Ίνγκασον και Σάντσες κόντρα στον Λεβαδειακό
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Ο σύζυγος της Κρίστι Νόεμ ίσως δεν τη χωρίσει παρά το σκάνδαλο με τον Λεβαντόφσκι – «Το θεωρεί αποστολή από τον Θεό»


