
Κίνηση: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Πού σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων
Δείτε αναλυτικά...
Από τις 15:00 το απόγευμα άρχισε να «φρακάρει» ο Κηφισός και για τουλάχιστον 3 ώρες η κάθοδος ήταν ένα απέραντο πάρκινγκ!
Τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνταν στο ύψος της Κηφισιάς και μέχρι το Αιγάλεω πήγαιναν σημειωτόν, ενώ και στην άνοδο καθυστερήσεις καταγράφονταν από το ύψος της Νίκαιας μέχρι τη Φιλαδέλφεια.
Χαμηλές ταχύτητες όμως σημειώνονται και στο κέντρο της Αθήνας, με την Κηφισίας στην άνοδο να παρουσιάζει προβλήματα μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο από το Μαρούσι μέχρι την αμερικανική πρεσβεία.
Με υπομονή οπλίζονται και οι οδηγοί που κινούνται σε Κατεχάκη, Ποσειδώνος, λεωφόρο Αθηνών, Βουλιαγμένης, Πατησίων, Αχαρνών και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Δείτε χάρτες
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
- Χανταϊός: Στα Κανάρια Νησιά θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο
- ΗΠΑ: Αίτημα στον Ρούμπιο να δώσει στοιχεία για τα πυρηνικά του Ισραήλ – Επιστολή 30 Δημοκρατικών βουλευτών



