Φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Πολυκάρπου στην περιοχή του Βοτανικού.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, καίγονται ξύλα και απορρίματα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, προκειμένου να περιορίσουν γρήγορα τη φωτιά και να μην επιτρέψουν την επέκτασή της.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.