Μια πρωτότυπη, αν μη τι άλλο, ιδέα είχε ένα ζευγάρι στη Βρετανία. Συγκεκριμένα, και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν… το ίδιο νυφικό.

Καλά ακούσατε. Ο 53χρονος Ίαν Νιούμαν αποφάσισε να φορέσει τη ημέρα του γάμου το ίδιο νυφικό με την γυναίκα του.

Όπως βλέπετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα φόρεσαν το ίδιο στράπλες νυφικό, ενώ όπως αποκάλυψαν πήγαν μαζί να επιλέξουν τα νυφικά τους.

«Τα τελευταία 2 χρόνια ο Ίαν ντύνεται σχεδόν αποκλειστικά με γυναικεία ρούχα. Βασικά, θα μου φαινόταν περίεργο να τον δω με παντελόνι και πουκάμισο. Θα έμοιαζε σαν να μην ήταν αυτός» ανέφερε η Έμμα Σπερ Νιούμαν. «Ωστόσο, έχουμε εντελώς διαφορετικά στυλ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσαμε να φορέσουμε το ίδιο νυφικό» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 2 χρόνια και ο Ίαν αποκάλυψε στην Έμμα ότι ντύνεται με γυναικεία ρούχα στο δεύτερο ραντεβού.

«Θέλαμε να είμαστε πολύ χαλαρά οπότε σχεδίαζα να φορέσω ένα φόρεμα που είχα ήδη αλλά ο φίλος μου προσπαθούσε να με πείσει να πάω για ψώνια και όταν είπα όχι ο Ίαν παραδέχτηκε ότι ήθελε ένα κανονικό νυφικό» αποκάλυψε η γυναίκα.

Οι καλεσμένοι στο γάμο, αν και έμειναν άναυδοι από την είσοδο του γαμπρού με το νυφικό, «το βρήκαν πολύ αστείο» και απόλαυσαν ιδιαίτερα τη μέρα του γάμου.