Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Stade De France, στον μεγάλο τελικό του Champions League (22:00).
Για τη μάχη με τους Μαδριλένους, ο Γιούργκεν Κλοπ επιλέγει να αφήσει στον πάγκο τον Κώστα Τσιμίκα, ενώ στο αρχικό σχήμα, βρίσκεται κανονικά ο Τιάγκο Αλκάνταρα.
O Άλισον θα υπερασπιστεί την εστία της Λίβερπουλ, με τους Αρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον να παίρνουν θέση στην τετράδα της άμυνας.
Φαμπίνιο, Χέντερσον και Τιάγκο θα είναι η τριάδα στο χώρο του κέντρου, με την επιθετική τριπλέτα των Reds να αποτελείται από τους Ντίας, Σαλάχ και Μανέ.
Θυμίζουμε, πως στον τελικό του Παρισιού, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυνηγάει την 7η κούπα με τα μεγάλα αυτιά.
Η εντεκάδα της Λίβερπουλ για τον μεγάλο τελικό: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Ντίαζ, Σαλάχ και Μανέ.
LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Τότεναμ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.