Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδερφός Μάτιπ: «Οργάνωση που δεν αρμόζει σε τελικό Champions League, έριξαν δακρυγόνα σε παιδιά»

Αδερφός Μάτιπ: «Οργάνωση που δεν αρμόζει σε τελικό Champions League, έριξαν δακρυγόνα σε παιδιά»

Ο αδερφός του Ζοέλ Ματίπ, Μάρβιν, κατηγόρησε την αστυνομία για την καθυστέρηση στην έναρξη του τελικού του Champions League τονίζοντας πως ήταν επικίνδυνο που έριξαν δακρυγόνα έξω από το γήπεδο, σε περιοχή που υπήρχαν και παιδιά.

Ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ ξεκίνησε με 36 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δημιουργήθηκε αναστάτωση έξω από το γήπεδο κατά την διάρκεια της εισόδου των φιλάθλων των Reds στο γήπεδο.

Σε σοβαρότατες κατηγορίες προχώρησε ο αδερφός του Ζοέλ Μάτιπ, Μάρβιν, ο οποίος υποστήριξε πως αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψη δακρυγόνων έξω από το «Σταντ ντε Φρανς», σε περιοχή που υπήρχαν παιδιά. Επιπλέον, κατηγόρησε και την UEFA για την κάκιστη οργάνωση σχετικά με τον πάρα πολύ κόσμο που έχει μείνει εκτός γηπέδου και τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του μεγάλου τελικού.

«Η οργάνωση μέσα και έξω από το στάδιο δεν αρμόζει σε τελικό Champions League. Το να χρησιμοποιούν δακρυγόνα σε περιοχές με παιδιά και οπαδούς που δεν είχαν σχέση με επεισόδια, ήταν επικίνδυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδερφός του αμυντικού της Λίβερπουλ, ο οποίος κατέφυγε σε κοντινό εστιατόριο μαζί με την έγκυο σύζυγό του.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024