
Συναγερμός για άνδρα που έπεσε σε κανάλι του Μόρνου – Ερευνες της ΕΜΑΚ
Η επιχείρηση διεξάγεται στο ύψος των Ερυθρών Αττικής
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΜΑΚ για την διάσωση ενός νεαρού ο οποίος αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου.
Η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε ύστερα από σήμα για αγνοούμενο νεαρό άτομο, στην περιοχή του Μόρνου στα όρια Βοιωτίας – Αττικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες βρέθηκε μέσα στο νερό και να παρασύρθηκε από το δυνατό ρεύμα.
Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ έχει κληθεί και η ειδική ομάδα της 7η ΕΜΑΚ με 6 άνδρες και διασωστική λέμβο.
Η επιχείρηση διεξάγεται στο ύψος των Ερυθρών Αττικής.
Σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης ατόμου στο κανάλι του Μόρνου στο ύψος των Ερυθρών Αττικής . Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα και η 7η ΕΜΑΚ με διασωστική λέμβο.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 28, 2022
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια
- ΕΛΑΣ: Στο στόχαστρο ο Π. Μαρινάκης για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – «Διαστρεβλώνει τη θέση μας»
- Κικίλιας: «Το Λιμενικό στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών»
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του


