Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέξας: Η απίστευτη ιστορία της 11χρονης Miah που παρίστανε τη νεκρή και έζησε στο μακελειό στο σχολείο

Τέξας: Η απίστευτη ιστορία της 11χρονης Miah που παρίστανε τη νεκρή και έζησε στο μακελειό στο σχολείο

Η ψυχραιμία της Miah, την ώρα που οι συμμαθητές της έπεφταν νεκροί δίπλα της, της έσωσε τη ζωή αφού κατάφερε να ξεγελάσει τον μακελάρη.

Η Miah Cerillo είναι το πρόσωπο των ημερών στις ΗΠΑ. Είναι το 11χρονο κοριτσάκι που όχι μόνο επέζησε του μακελειού πασαλείβοντας το πρόσωπο και το κορμί της με τα αίματα της φίλης της που είχε δεχτεί σφαίρα και ψυχορραγούσε, αλλά είναι και εκείνη που πήρε το κινητό τηλέφωνο από το χέρι της νεκρής δασκάλας της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Και όμως όταν γεννήθηκε η Miah, οι γιατροί είπαν στην μητέρα της ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να ζήσει αφού είχε διαγνωστεί με όγκο στην κοιλίτσα της. Περίμενε μέχρι να πάει τριών χρονών και να υποβληθεί σε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση και να αφαιρεθεί ο όγκος. Από τότε η μητέρα της την φώναζε χαϊδευτικά «παιδί – θαύμα».

Τα λεπτά της φρίκης

Η Miah, μίλησε στο CNN για τα λεπτά που βίωσε όταν έβλεπε τον 18χρονο να σημαδεύει να πυροβολεί και να σκοτώνει 19 συμμαθητές της και 2 δασκάλες της. Στην τάξη της όπου έκαναν μάθημα οι δυο δασκάλες, η  Eva Mireles και η Irma Garcia, είχαν συγκεντρωθεί τα παιδιά για να παρακολουθήσουν την ταινία «Lilo and Stitch».

Δεν είχε προλάβει καλά καλά να αρχίσει η ταινία όταν ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί μέσα στο κτίριο. Η περιγραφή της Miah είναι συγκλονιστική. Είπε ότι η μια δασκάλα έτρεξε να κλειδώσει την πόρτα αλλά ο δράστης ήδη βρισκόταν πίσω από αυτή και πυροβολούσε.

Η δασκάλα δεν κατάφερε να κλειδώσει και έτρεξε πίσω προς την αίθουσα. Πίσω της μπήκε ο 18χρονος μακελάρης οπλισμένος σαν αστακός. Τα λόγια της Miah παγώνουν το αίμα: «Μας κοίταξε όλους, είπε απλά “καληνύχτα” και άρχισε να πυροβολεί».

Η δασκάλα Eva Mireles, είχε βγάλει το κινητό της και είχε σχηματίσει ήδη το νούμερο της αστυνομίας. Δεν πρόλαβε όμως να τηλεφωνήσει. Ο δράστης τη σημάδεψε και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Η δασκάλα σωριάστηκε με τα μάτια ανοιχτά δίπλα στη Miah, η οποία όλη την ώρα δεν είχε φωνάξει, δεν είχε ουρλιάξει. Η Miah σύρθηκε λίγο, και πήρε από το χέρι της δασκάλας της το κινητό. Πάτησε το «πράσινο κουμπί» στον ήδη σχηματισμένο αριθμό και μίλησε με την αστυνομία.

Η Miah ήταν εκείνη που κάλεσε τους αστυνομικούς. Μέσα στην τάξη επικρατούσε πανζουρλισμός. Ο 18χρονος περπατούσε, σημάδευε και πυροβολούσε. Οι συμμαθητές της Miah έπεφταν νεκροί ένας προς έναν. Οι σφαίρες από το πυροβόλο όπλο έκαναν τεράστια ζημιά στα παιδικά κορμιά τους.

Η Miah  σύρθηκε προς την πλευρά της καλύτερης της φίλης. Την είχαν πετύχει οι σφαίρες. Το κορίτσι ψυχορραγούσε. Η Miah τότε άρχισε να τρίβεται επάνω της και να πασαλείβεται με το αίμα της. Όλη η τάξη είχε γεμίσει με αίματα. Στο πάτωμα, στους τοίχους, στον πίνακα. Παντού.

Η Miah στη συνέχεια έκλεισε τα μάτια, ξαπλωμένη έτσι όπως ήταν και δεν κουνιόταν. Παρίστανε την νεκρή. Σχεδόν δεν ανέπνεε. Το μόνο που της έχει μείνει είναι τα βήματα του δολοφόνου να κάνουν γύρω γύρω από τα νεκρά παιδιά και να ψάχνει να σκοτώσει και άλλα. Όταν κατάλεβ ότι ο 18χρονος μακελάρης βγήκε από την αίθουσα, η Miah ανέπνευσε και άρχισε να κλαίει.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024