Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» και ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διάσημο ηθοποιό.
Τη συνάντησή τους έκανε γνωστή ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, σε ανάρτησή του στα social media.
Σε φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε απλά τη φράση «συζητώντας με έναν θρύλο», όπου φαίνεται να συζητά χαμογελώντας με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συζήτησε με τον πασίγνωστο ηθοποιό για την εμπειρία του από την Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα, αλλά και για την ταινία, που είναι η τέταρτη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίζεται στην περιοχή μέσα στους τελευταίους 11 μήνες.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ολοκλήρωσε τις σκηνές του στην ταινία «Tin Soldier» και αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, ταξιδεύοντας στις Κάννες για το ομώνυμο φεστιβάλ.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.