Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»
Τι είπε η ηθοποιός για τον συνάδελφό της και τι για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη;
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Πιτσούλη.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην καριέρα της ενώ σχολίασε τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έγιναν εις βάρος του Παύλου Χαϊκάλη.
Επίσης, έκανε ειδική μνεία στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον Πλάτανο. Μου έλεγαν ότι είναι κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο».
Για τον Παύλο Χαϊκάλη, τόνισε: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα
- Οι ΗΠΑ λένε πως δεν υπάρχουν πλέον αμερικανοί κρατούμενοι στη Βενεζουέλα
- «Με ρώτησε αν αγοράζω χρυσό» αποκάλυψε η χρυσοχόος που είδε την 16χρονη Λόρα
- Ξαναρχίζουν οι πτήσεις απελαθέντων από την Κολομβία στις ΗΠΑ πριν από τη συνάντηση Τραμπ και Πέτρο
- Ο δολοφόνος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει εκπομπή που έψαχνε την Μαρία Αγγελακούδη
- Ιράν, Κίνα και Ρωσία σε κοινές ναυτικές ασκήσεις στα Στενά του Ορμούζ – Κλείνει η είσοδος, ελέγχεται η έξοδος



