Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Χαρούμενος που ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος»

Τσιτσιπάς: «Χαρούμενος που ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Μουσέτι, ενώ αναφέρθηκε στον κόσμο, αλλά και στην περσινή του πορεία στο Roland Garros.

Μπορεί να χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε και νίκησε 3-2 σε τον Λορέντζο Μουσέτι, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στις δηλώσεις του μετά του μετά το ματς τόνισε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στα πρώτα δύο σετ, δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή του πορεία στη διοργάνωση που έφτασε μέχρι τον τελικό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Για το παιχνίδι: «Δεν είχα την ίδια προσπάθεια στα δύο πρώτα σετ. Κάτι είχε πάει λάθος στο παιχνίδι μου. Το θετικό είναι ότι είχα καλή προσπάθεια και είμαι χαρούμενος που έμεινε ο κόσμος ως το τέλος να δει το παιχνίδι».

Για την περσινή του πορεία: «Ήταν λίγο πικρό που πέρυσι έφτασα ως τον τελικό και δεν σήκωσα το τρόπαιο. Θα αφήσω την κατάληξη για τους άλλους. Ήταν ένα πολύ καλό run για μένα. Μεγάλωσα βλέποντας Roland Garros και έχοντας την ευκαιρία να παίξω τελικό ήταν τρομερό. Συνεχίζω να δουλεύω και να χτίσω σχέση με τον κόσμο. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024