
Roland Garros: Ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου γύρου η Σάκκαρη
Την Καρολίνα Μούκοβα θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη (13:30) στο δεύτερο γύρο του Roland Garros
Τη σκυτάλη από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Roland Garros, επιστρέφοντας από το εφιαλτικό 0-2 απέναντι στον Λορέντζο Μουσέτι, παίρνει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη.
Λίγο μετά τις 13:30, η Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει το Νο 81 του κόσμου, Καρολίνα Μούκοβα, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Roland Garros.
Η Σάκκαρη θα παίξει μετά το παιχνίδι της Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς με την Έμα Ρανταουκάνου, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του θεσμού.
Η ελληνίδα τενίστρια έχει τον τίτλο του φαβορί και σε περίπτωση που προκριθεί θα βρει απέναντί της μία εκ των Αμάντα Ανισίμοβα και Ντόνα Βέκιτς.
- Μάρω Κοντού: «Θα πρέπει να σου πω οριστικά καληνύχτα» – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη
- Στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο – Στο 2,8% στην ευρωζώνη
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ
- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με τον γιο του – Οι ευχές της Λένας Δροσάκη
- Δημος Ιωαννιτών: Δύο σημαντικά μνημεία αποδόθηκαν σήμερα στην πόλη και τους ανθρώπους της
- Μέχρι πότε θα ισχύει το χάρτινο δίπλωμα οδήγησης – Τι ισχύει για το εξωτερικό


