Μάβερικς – Γουόριορς 119-109: Ο Ντόντσιτς κράτησε ζωντανούς τους Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν «μαγικός» (30 πόντους, 14 ριμπάουντ, 9 ασίστ) στο Game 4 των τελικών της Δύσης με τους Γουόριορς και οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη με 119-109, μειώνοντας σε 3-1 τη σειρά.
Οι Μάβερικς έχουν σφυγμό. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Ντόντσιτς, η ομάδα του Ντάλας πήρε την πρώτη της νίκη στη σειρά των τελικών της Δύσης με τους Γουόριορς, καθώς επικράτησε με 119-109 και μείωσε έτσι σε 3-1.
Ο Σλοβένος σταρ ήταν σε μεγάλη βραδιά και με 30 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ, οδήγησε τους Μάβερικς σε μια σημαντική νίκη, κρατώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες τους. Από κοντά και ο Ντόριαν Φίνι-Σμιθ που είχε 23 πόντους.
Για τους Γουόριορς, ο Στεφ Κάρι είχε 20 πόντους, έχοντας ωστόσο 7 στα 16 σουτ, με τους Κουμίνγκα (17 πόντους) και Πουλ (14 πόντους) να ακολουθούν.
Οι Μάβερικς κυριάρχησαν από την πρώτη περίοδο και έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Οι Γουόριορς πήγαν να «κλέψουν» τη νίκη στο φινάλε, μειώνοντας σε 110-102 με τρία λεπτά για τη λήξη, ωστόσο οι Μαβς μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους και μείωσαν τελικά σε 3-1.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.