Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tweet οργής Αλαφούζου για Μπαλτάκο και άλωση της διαιτησίας: «Κάτι τόσο αναχρονιστικό, λογικά είναι fake news»

Tweet οργής Αλαφούζου για Μπαλτάκο και άλωση της διαιτησίας: «Κάτι τόσο αναχρονιστικό, λογικά είναι fake news»

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε αμέσως θέση για τις… εξαγγελίες Μπαλτάκου για άλωση της διαιτησίας, επιστροφή του ελέγχου στην ΕΠΟ και… στα παλιά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, ακόμη και από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αποφάσισε να κάνει την ποδοσφαιρική του παρέμβαση, μόλις λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ομάδας του. Και αφορμή για αυτό στάθηκαν αυτά που αποκάλυψε ότι έχει ως… σχέδια για την παρουσία του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο Μπαλτάκος υποστήριξε ότι βασική του μέριμνα ως προέδρου της ΕΠΟ θα είναι «η επιστροφή στην ΕΠΟ της πλήρους κυριαρχίας της διαιτησίας». Να περάσει, δηλαδή η διαιτησία ξανά στα χέρια των διαφόρων περίεργων από τις Ενώσεις και να φύγει από την UEFA και τη FIFA.

«Κάτι τόσο αναχρονιστικό δεν μπορεί να είναι δήλωση του κυρίου Μπαλτάκου. Λογικά είναι fake news», ανέφερε με έκπληξη και σαφή ενόχλήση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δείχνοντας ότι εάν αυτό ισχύσει και ο Μπαλτάκος με τους συν αυτών επιχειρήσουν να βάλουν χέρι στη διαιτησία, θα πρόκειται για casus belli για τον Mr ΣΚΑΪ.

Πάντως, επειδή η δήλωση Μπαλτάκου στην Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ, περί νομιμότητας της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, διέρρευσε αργά το βράδυ της Τρίτης, η αντίδραση του Αλαφούζου δεν αναμένεται να είναι η μοναδική. Και δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από την UEFA να αναλάβει δράση.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024