Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σαρώνει στο NBA και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας πεντάδας.
Η μία διάκριση διαδέχεται την άλλη για τον Έλληνα σούπερ σταρ, που ήταν ο μοναδικός παίκτης που επελέγη παμψηφεί στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Η ΕΟΚ δεν ξέχασε τον Γιάννη και με μια ανάρτηση στα social media, τον συνεχάρη για τη νέα, μεγάλη επιτυχία.
«Ο Giannis_An34 επελέγη για τέταρτη συνεχή χρονιά στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ και μάλιστα παμψηφεί.
O Έλληνας διεθνής ήταν ο μοναδικός που αποτέλεσε επιλογή για την πρώτη πεντάδα από όλα τα μέλη που ψήφισαν για την ανάδειξη των κορυφαίων. Συγχαρητήρια, Γιάννη», ανέφερε στην ανάρτησή της η ΕΟΚ.
?Ο @Giannis_An34 επελέγη για τέταρτη συνεχή χρονιά στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ και μάλιστα παμψηφεί.
?? O Έλληνας διεθνής ήταν ο μοναδικός που αποτέλεσε επιλογή για την πρώτη πεντάδα από όλα τα μέλη που ψήφισαν για την ανάδειξη των κορυφαίων.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.