Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απορρύπανση την Κυριακή σε Κόκκινο Λιμανάκι και Αργυρά Ακτή

Απορρύπανση την Κυριακή σε Κόκκινο Λιμανάκι και Αργυρά Ακτή

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου στο πλαίσιο του προγραμματισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, προωθεί μια δράση για τη βελτίωση του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την προστασία του από τη ρύπανση με τον καθαρισμό από απορρίμματα, γεωγραφικά από την Αργυρά Ακτή ως το Κόκκινο Λιμανάκι. Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, από τις 10 το πρωί, οι […]

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου στο πλαίσιο του προγραμματισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, προωθεί μια δράση για τη βελτίωση του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την προστασία του από τη ρύπανση με τον καθαρισμό από απορρίμματα, γεωγραφικά από την Αργυρά Ακτή ως το Κόκκινο Λιμανάκι.

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, από τις 10 το πρωί, οι παραλίες και οι θάλασσες της Ραφήνας από την Αργυρά Ακτή έως το Κόκκινο Λιμανάκι, θα αποτελέσουν τον πρώτο σταθμό καθαρισμού στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η Φροντίδα για το περιβάλλον είναι στο DNA μας», που διοργανώνει ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και άλλοι φορείς.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας» τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και στοχεύει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση.

«Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου συνεχίζει και διευρύνει τις δράσεις του με γνώμονα το σταθερό πρόγραμμα της περιβαλλοντικής πολιτικής που εφαρμόζει.

Έτσι, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και του όμορφου παράκτιου μετώπου, την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιήσει άλλη μια επέμβαση, καθαρίζοντας το χερσαίο και τον υποθαλάσσιο χώρο από την παραλία της Αργυράς Ακτής έως το Κόκκινο Λιμανάκι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς..

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024