
Υπόθεση Βαλυράκη: Έλαβαν προθεσμία οι δύο κατηγορούμενοι
Προθεσμία έλαβαν από τον ανακριτή Χαλκίδας οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν έλαβαν οι δύο αλιείς που κατηγορούνται για το θάνατο του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη.
Οι δύο αλιείς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σήφη Βαλυράκη, δεν εμφανίστηκαν στο ανακριτικό γραφείο.
Μέσω του δικηγόρου τους τα δύο αδέλφια επανέλαβαν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.
«Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν στο σπίτι τους την ώρα που φέρεται να έχασε την ζωή του ο Βαλυράκης και το σκάφος τους ήταν δεμένο στο λιμανάκι της Ερέτριας» σημείωσε ο συνήγορος κατηγορουμένων Δημήτρης Καρβέλης.
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιαμάλ: «Ο πατέρας μου μάζευε φαγητό από τον δρόμο» (vid)
- ΠΑΣΟΚ: «Συνταγή» αποτυχίας από τη ΝΔ για το «Ελλάδα 2.0»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ο δήμαρχος επιβεβαιώνει ότι η 2η σορός ανήκει στο 12χρονο παιδί – «Βρέθηκε μέσα στη ντουλάπα»
- Αναστάσης Ροϊλός «Είχα Άγιο στο ατύχημα με τη μηχανή» – Γιατί το κράτησε μυστικό
- Η διάψευση του Μοντέρο για τον λόγο που φεύγει από τη Βαλένθια: «Πότε το είπα εγώ αυτό;»
- Μύκονος: Στο «Παίδων» αγοράκι 2,5 ετών που έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου



