Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Θαλάσσιος καπνός «χτυπά» τη χώρα - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Καιρός: Θαλάσσιος καπνός «χτυπά» τη χώρα – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ηλιοφάνεια και έντονη ζέστη, αλλά όχι παντού, προβλέπεται για τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Τετάρτη θα επικρατήσουν λίγα σύννεφα αλλά και ομίχλη.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης θαλάσσιες ομίχλες ή αλλιώς θαλάσσιος καπνός θα εμφανιστεί στα Επτάνησα, στις ακτές της Πελοποννήσου, στις Κυκλάδες και σε λίγες περιοχές των Δωδεκανήσων.

Από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης και δεν αποκλείεται να έχουμε μπόρες. Το βράδυ θα έχουμε σχεδόν παντού ξαστεριά.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει στους 35 βαθμούς, αλλά στο Αιγαίο και σε περιοχές κοντά στη θάλασσα η θερμοκρασία θα είναι έως 7 βαθμούς πιο χαμηλή.

Στην Αττική δεν αποκλείονται κάποιες θαλάσσιες ομίχλες, ενώ θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια θα έχουμε από την αρχή της ημέρας, ενώ στα βουνά θα έχουμε κάποιες μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς.

Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Την Πέμπτη θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες συννεφιές στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, ενώ η θαλάσσια αύρα θα δροσίζει πολλές περιοχές. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά στους 35-36 βαθμούς. Την Παρασκευή στα ορεινά της Μακεδονίας και ανατολικής Θράκης θα έχουμε πέρασμα με μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 33-34 βαθμούς.

Το Σάββατο κάποια σύννεφα θα επιμείνουν στα βόρεια και κεντρικά και χρειάζεται μεταξύ άλλων προσοχή στα ορεινά της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία στους 34 βαθμούς.

Την Κυριακή ένα χαμηλό σύστημα θα επηρεάσει τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, ενώ ο νοτιάς ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Η θερμοκρασία στα νότια στους 35-36 βαθμούς και στα ηπειρωτικά στους 31 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024