Σε γκάφα επικών διαστάσεων υπέπεσε σήμερα, Τρίτη, το βρετανικό δίκτυο BBC.

Συγκεκριμένα, την ώρα της μετάδοσης ενός αγώνα τένις, στο κάτω μέρος της οθόνης (όπου συνήθως εμφανίζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις εκείνης της ώρας) εμφανίστηκε ένα κείμενο που… ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκουπίδι» και ότι σήμερα το πρωί «βρέχει παντού».

Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν το κανάλι BBC News γύρω στις 9.35 το πρωί της Τρίτης δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν.

Δύο ώρες αργότερα, κι αφού όπως φαίνεται πολύς κόσμος είχε δει την γκάφα και είχε παραπονεθεί, μια παρουσιάστρια αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και να απολογηθεί εκ μέρους του καναλιού.

Όπως εξήγησε ένας εκπαιδευόμενος που μάθαινε πώς να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη εφαρμογή έκανε… πλάκα με αποτέλεσμα να γράψει το εν λόγω κείμενο και στη συνέχεια να το δημοσιεύσει…

Με δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια από τις πιο ιστορικές και εμπορικές ομάδες στη Μεγάλη Βρετανία, πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν και απείλησαν να μην παρακολουθήσουν ποτέ ξανά το BBC.

Ωστόσο, όπως γίνεται με όλες τις μεγάλες ομάδες εκτός από πολλούς οπαδούς, έχει και… αρκετούς εχθρούς. Εκείνοι επαίνεσαν το BBC, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ήταν «δίκαιο και ακριβές» στην αναπαράσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.