
Στον «αέρα» ο τελικός του Champions League – Τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία
Κίνδυνος για τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στο Παρίσι!
Κίνδυνος χάους στον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου στο «Σταντ ντε Φρανς», στο Παρίσι, αφού τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία.
Τα κύρια συνδικάτα του RATP (Régie autonomome des transports parisiens) έχουν ξεκινήσει κάλεσμα για απεργία το ερχόμενο Σάββατο (28 Μαΐου).
Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», αναφέρεται έλλειψη προσωπικού μεταξύ των οδηγών και επελέγη το Σάββατο για την κινητοποίηση, προκειμένου να «υπάρξει ισχυρός αντίκτυπος».
Αύριο, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, αναμένεται συνάντηση της Κυβέρνησης με τα συνδικάτα, προκειμένου να βρεθεί λύση.
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]






