Μια ακόμη συγκλονιστική σεζόν στην Premier League έφτασε στο τέλος της. Σε ένα φινάλε που θα μείνει στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια φοβερή ανατροπή μέσα σε περίπου έξι λεπτά απέναντι στην Άστον Βίλα.
Η Λίβερπουλ από την άλλη έκανε το καθήκον της κόντρα στη Γουλβς, με το τελικό 3-1 ωστόσο να μην της κάνει τη δουλειά, καθώς η Σίτι ήταν η ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή μετά το επικό 3-2 με την ομάδα του Τζέραρντ.
Μπορεί το φινάλε και γενικότερα οι τελευταίες εβδομάδες να ήταν δραματικές, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε σχεδόν καθόλου να πλαισιωθεί στην κορυφή φέτος.
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε… επαφή με την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς πέρασε συνολικά μόλις 11 ημέρες στην κορυφή. Μάλιστα, όσο «τρελό» και αν ακούγεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να μείνει για περισσότερες ημέρες στην κορυφή (14), ενώ και η Τότεναμ είχε μεγαλύτερο διάστημα «πατήματος» (13) στην πρώτη θέση της Premier League.
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν φυσικά η ομάδα που πέρασε τις περισσότερες ημέρες ως πρωτοπόρος (168), με την Τσέλσι να ακολουθεί (70)…
Overall, Liverpool ended just 11 days top of the Premier League table in 2021-22, and just two of those were from October 2 onwards.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.