Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη Ζήση για Αντετοκούνμπο και Ευρωμπάσκετ

Αποκάλυψη Ζήση για Αντετοκούνμπο και Ευρωμπάσκετ

Τι δήλωσε ο Νίκος Ζήσης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Μετά και την έλευση του Δημήτρη Ιτούδη, η εθνική μας ομάδα έχει περάσει σε νέα εποχή.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της «επίσημης αγαπημένης, Νίκος Ζήσης μίλησε για τη νέα προσπάθεια της εθνικής, ενώ στάθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 38χρονος δήλωσε πως ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θέλει να δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ και τα πάντα θα κριθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Παράλληλα,  ο Νίκος Ζήσης έσταξε μέλι για τον Ολυμπιακό και την εφετινή του πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Για τον Ιτούδη και το ντεμπούτο του: «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα είναι ο κόουτς Ιτούδης με την Εθνική στο πρώτο ματς με τη Αγγλία (30/6). Θα έρθουν και παιδιά από την Ευρωλίγκα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Αγγλία, έχει πολύ καλή πεντάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει μπροστά ο στόχος του Ευρωμπάσκετ, έχει κάνει επαφές με παίκτες και με όλο το σταφ. Να πάμε βήμα-βήμα και να είμαστε ταπεινοί».

Για τον Αντετοκούνμπο και το Ευρωμπάσκετ με την Εθνική: «Θα το αποφασίσει ο ίδιος, είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να δηλώσει το παρών. Τα έδωσε όλα απέναντι στους Σέλτικς, στοίχισε η απουσία του Μίντλετον. Ήταν εκπληκτικός ο Γιάννης και πλέον περιμένουμε μια άμεση επαφή μαζί του για το Ευρωμπάσκετ».

Για τον Ολυμπιακό: «Έκανε μια σπουδαία χρονιά, έπαιξε μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Μένει η πικρία ειδικά για τον τρόπο αποκλεισμού και τώρα θα παλέψει για το πρωτάθλημα».

Sports in

Θα μιλήσει δημόσια για την υγεία της η Κέιτ Μίντλετον; Τι αποκαλύπτει πηγή κοντά στον Γουίλιαμ

Η απόφαση του βασιλιά Κάρολου να αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και το γεγονός πως η Κέιτ Μίντλετον απέκρυψε την κατάστασή της, το ερώτημα τι συμβαίνει με την υγεία της βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024