X Factor: «Εγώ φεύγω, τελείωσε το live» φώναζε ο Μάστορας – Τι συνέβη στον αέρα;
Η απάντηση στο βίντεο...
Στο πρώτο live του X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, το βράδυ της Κυριακής στο MEGA, δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει ο Χρήστος Μάστορας μαζί… με το ιδιαίτερο χιούμορ του!
Έτσι, συχνά πυκνά, κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, ο Χρήστος Μάστορας συνέβαλε με χαμόγελο στη διατήρηση της όμορφης ατμόσφαιρας ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπή και τον καλεσμένο τους, Ηλία Ψινάκη. Αυτό μέχρι που το ρολόι έδειξε 22:22!
«Είναι 22 και 22 του 22 στις 22! Πάμε να φύγουμε, πάμε να φύγουμε! Εγώ πάντως φεύγω, τελείωσε το live! Αυτό ήταν… Τι ήταν αυτό; Και το είδα τώρα» αναφώνησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor, Χρήστος Μάστορας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, δε, ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να πιάσει αυτή την… πάσα σχολιάζοντας πως «παιδιά, νομίζω πως είναι σημαδιακή η ώρα να προχωρήσουμε στον Άγγελο του X Factor».
Δείτε το βίντεο
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια
- Δεύτερο γκολ απ’ τον Ελ Κααμπί και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
- Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 78-66: Με εξαιρετική εμφάνιση από τη Χριστινάκη
- Καιρός: Αντικυκλώνας απλώνει την προστατευτική του «ομπρέλα» σταματώντας τις βροχές, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Κυρίαρχες οι «ερυθρόλευκες» στην Κρήτη




