Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποθέωση του μεγάλου αρχηγού, Γιώργου Πρίντεζη

Η αποθέωση του μεγάλου αρχηγού, Γιώργου Πρίντεζη

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε το μεγαλύτερο «παράσημο» στον Έλληνα φόργουορντ, αποθεώνοντας τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε την Ευρώπη να παραμιλά με τη συγκλονιστική παρουσία στο Final 4 του Βελιγραδίου. Η εικόνα στις εξέδρες της Stark Arena ήταν απίστευτη και θα πρέπει εδώ να γίνει ιδιαίτερη μνεία, στην αποθέωση του αρχηγού των ερυθρόλευκων, Γιώργου Πρίντεζη.

Οι οπαδοί των πειραιωτών έδωσαν σήμερα στο Βελιγράδι, το μεγαλύτερο «παράσημο» στον αρχηγό της ομάδας τους, αποθεώνοντας τον Πρίντεζη για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα του λιμανιού.

Ήταν, μάλλον, το τελευταίο Final 4 στην καριέρα του Πρίντεζη, αν και πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ανακοινώσει ο ίδιος τις αποφάσεις του.

Ο κόσμος βέβαια ξέρει ν’ αναγνωρίζει και η λατρεία των οπαδών του Ολυμπιακού για τον σπουδαίο Γιώργο Πρίντεζη είναι ατελείωτη. Όχι ότι περίμενε κάποιος τον μικρό τελικό του Βελιγραδίου για να διαπιστώσει την μοναδική σχέση του κόσμου της ομάδας του Πειραιά με τον «Πριντ».

Αυτά είναι γνωστά σε όλη τη Ευρώπη. Οι στιγμές όμως που έζησε ο διεθνής φόργουορντ στη διάρκεια του μικρού τελικού ήταν δίχως αμφιβολία, μοναδικές.

Όλη η Stark Arena «σηκώθηκε στο πόδι» για να αποθεώσει τον Πρίντεζη και τα δάκρυα του αρχηγού του Ολυμπιακού, αν μη τι άλλο φανερώνουν τον τρόπο με τον οποίο έζησε αυτή την αποθέωση ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024