Οικονόμου για Τσίπρα: «Αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα»
Αφορμή της δήλωσης Οικονόμου, η συνέντευξη που έδωσε σήμερα Παρασκευή σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Στη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα ήταν εμφανέστατο ότι αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στον «Real FM».
Ο κ. Οικονόμου επισημαίνει στη δήλωση του ότι «σε αντίθεση με το τραγικό επίπεδο διεθνούς εκπροσώπησης, κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας, η Ελλάδα είναι σήμερα σημαίνουσα περιφερειακή δύναμη με βαρύνοντα ρόλο στον κόσμο που άλλαξε μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Αυτό πιστοποιήθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η οποία προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση».
Για το θέμα της ακρίβειας
Στην συνέχει ο κ. Οικονόμου είπε: «Ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε αυτό που παραδέχθηκαν μέχρι και οι Τούρκοι: ότι ο πρωθυπουργός με τις τοποθετήσεις του και με τον τρόπο που έθεσε τα ζητήματα, ενίσχυσε πολύ σημαντικά τις ελληνικές θέσεις. Ο κ. Τσίπρας ζητάει ουσιαστικά από τον Πρωθυπουργό να ακολουθήσει την τακτική της Τουρκίας».
Σε ό, τι αφορά στο ζήτημα της ακρίβειας ο κ. Οικονόμου παρατήρησε πως είναι παγκόσμιο πρόβλημα και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως είναι «ο μοναδικός πολιτικός στον πλανήτη που έχει μια εύκολη λύση για όλα. Έχει έτοιμο ένα νόμο και ένα άρθρο για να την ξορκίσει».
- Σάκης Ρουβάς: Πήρε αγκαλιά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του ξανασκίστηκε το παντελόνι
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)




