
Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της και το μήνυμα για τον βιγκανισμό
Η ίδια πριν από δύο μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά
Η Εριέττα Κούρκουλου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και μας δείχνει το απίστευτο μωράκι της.
Η ίδια πριν από δύο μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πια απολαμβάνει τρυφερές στιγμές με τον καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.
Η 29χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες του μονάκριβου γιου της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το απόγευμα της Τετάρτης έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον νεογέννητο γιο της, δείχνοντάς μας το ιδιαίτερο φορμάκι που έχει επιλέξει για εκείνον.
Όπως θα δεις το φορμάκι είχε διάφορα ζωάκια πάνω, ενώ από κάτω έγραφε: «Σας σέβομαι όλους. Γίνε Vegan».
Δείτε την ανάρτηση
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]




