Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για την μεγάλη «μάχη» με την Εφές στο Final 4 του Βελιγραδίου και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έχουν μετατρέψει σε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Stark Arena του Βελιγραδίου.

Όχι, δεν είναι υπερβολή. Είναι η πραγματικότητα καθώς περισσότεροι από 11.000 οπαδοί του Ολυμπιακού είναι στις εξέδρες και έχουν δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενισχύοντας την ομάδα του Πειραιά.

Το σκηνικό είναι μοναδικό, με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί σε κάθε σημείο των εξεδρών, καθώς φίλαθλοι του Ολυμπιακού από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ταξίδεψαν στη σερβική πρωτεύουσα για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κάνει… ΣΕΦ την Stark Arena και δεν σταματά να τραγουδά, για να ενισχύσει τους πειραιώτες.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο πλευρό της ελληνικής ομάδας είναι και οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, καθώς είναι γνωστές οι αδερφικές σχέσεις που έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αυτούς της ομάδας του Βελιγραδίου.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ταξίδεψαν με κάθε μέσο στο Βελιγράδι για να στηρίξουν τον Ολυμπιακό και η εικόνα στις εξέδρες ήταν εκπληκτική, με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί.