Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το προηγούμενο Final 4 του Ντόρσεϊ και η παρέα του που κάνει θραύση στο ΝΒΑ

Το προηγούμενο Final 4 του Ντόρσεϊ και η παρέα του που κάνει θραύση στο ΝΒΑ

Ο Τέιλορ Ντόρσεϊ ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Final 4 του Βελιγραδίου, ενώ έχει δώσει ξανά το παρόν σε Final 4 στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την φανέλα του Όρεγκον.

O Oλυμπιακός ετοιμάζεται για ένα ακόμα Final Four με στόχο την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει δύσκολο εμπόδιο στον ημιτελικό που δεν είναι άλλο από την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.

Οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται πρώτοι στην «μάχη», καθώς στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν την Εφές Αντολού στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (21/5), όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό το Final Four για αρκετούς παίκτες θα είναι το πρώτο στην καριέρα τους στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμά του Τέιλορ Ντόρσεϊ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ την φετινή σεζόν και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Πάντως ο Ελληνοαμερικανός σούτινγκ γκαρντ έχει βιώσει ξανά το Final Four όταν ακόμα αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα το πανεπιστήμιο του Όρεγκον.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο κολέγιο του Όρεγκον ο Τέιλορ Ντόρσεϊ έχει ως συμπαίκτες κάποιους παίκτες που αυτή τη στιγμή διαπρέπουν στο ΝΒΑ. Μερικοί που βρίσκονταν στο Όρεγκον μαζί με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ ήταν οι Πέιτον Πρίτσαρντ, Ντίλον Μπρουκς, Κρις Μπουσέ, αλλά και ο Ντίλαν Ένις, ο οποίος αγωνίζεται στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέιτον Πρίτσαρντ αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι βρίσκονται στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας και κοντράρονται με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ στα ημιτελικά η ομάδα της Βοστώνης είχε αποκλείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. Στο πρώτο παιχνίδι των τελικών μπορεί οι Κέλτες να ηττήθηκαν και να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 1-0 στη σειρά, όμως ο Πρίτσαρντ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών, καθώς σημείωσε 18 πόντους για την ομάδα του.

Ένας ακόμα παίκτης που ξεχωρίσει στο ΝΒΑ είναι και ο Ντίλον Μπρουκς που αγωνίζεται με την φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις, που ωστόσο μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας, όμως στα ημιτελικά πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις. Πάντως οι εμφανίσεις του δεν ήταν αρκετές για να οδηγήσει την ομάδα του στους τελικούς, καθώς αποκλείστηκαν από τους Γουόριορς με συνολικό σκορ 4-2.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες που είχαν βρει σε εκείνο το Final Four του κολεγίου του Όρεγκον έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να έχουν φτάσει μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, ωστόσο και η πορεία του Τέιλορ Ντόρσεϊ να φτάσει μέχρι το Final Four του Βελιγραδίου είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα και ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έχει την ευκαιρία να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024