
Παναθηναϊκός: Ο Μέικον επέστρεψε στις προπονήσεις
Ο Ντάριλ Μέικον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Γιώργου Βόβορα.
Ξανά στα πλάνα του Γιώργου Βόβορα τέθηκε, ο Ντάριλ Μέικον ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, και έτσι κατάφερε να σβήσει το όνομα του από το απουσιολόγιο του Έλληνα τεχνικού.
Ο Αμερικάνος γκάρντ, είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη ωστόσο την Πέμπτη (19/5) έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση και είναι με τη σειρά του ετοιμοπόλεμος για την πρώτη αναμέτρηση των playoffs με αντίπαλο τον Άρη.
Από τη πλευρά του ο Τζέρεμι Έβανς έβγαλε μέρος του προγράμματος ανεβάζοντας στροφές με στόχο να επιστρέψει κόντρα στους «κιτρίνους», ενώ αντίθετα έμειναν εκτός οι Σαντ Ρος (ενοχλήσεις στη μέση) και Καββαδάς (θλάση στη γάμπα).
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
- Κουτσούμπας: Ο λαός έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους επίδοξους διαχειριστές


